Kosttilskud til min træning

Jeg har valgt at supplere min træning med kosttilskud. Bevares, det er bestemt ikke noget man behøver, men for mig giver det bare rigtig god mening.
Det er sådan, at de dage hvor jeg træner så hårdt, at lungerne nærmest hænger ud af halsen på mig, der har jeg bare ikke noget appetit efter træning. Men jeg har brug for noget for ikke at gå helt kold og ikke mindst for at få nogle proteiner i kroppen.
Så jeg laver proteinshakes efter mine løbeture, og jaja, man kan da godt være helt vildt overskudsagtig og lave sine egne shakes med æg, frugt og grøntsager, men man kan også, som jeg, vælge den nemme løsning med proteinpulver. Og glem i øvrigt alle fordomme om at det smager grimt. Det gør det ikke. Det er faktisk temmelig lækkert.

Jeg har efterhånden prøvet flere forskellige mærker af, og du skal vælge det, du allerbedst kan lide. Personligt er jeg ret stor fan af produkterne fra Bodylab. Her ved jeg, at jeg får lækre produkter i høj kvalitet – og der er altid masser af forskellige smagsvarianter at vælge imellem. Hvad siger du f.eks. til “Strawberry White Chocolate”? Det lyder helt vildt syndigt ikke?

Jeg må dog også indrømme, at jeg bruger de her kosttilskud i en travl hverdag, hvor jeg bare har brug for noget lækkert og sundere undervejs. Jeg bruger f.eks. de skønne Crispies på min skyr om morgenen, og når familien skal have fredagsslik, kan jeg skære en proteinbar ud og spise som mit fredagsslik. Og jeg lover dig: mit “slik” er mindst ligeså spændende som det resten af familien får, og ofte kan jeg ikke have det for mig selv.

Man kan mene om kosttilskud hvad man vil, men for mig er det bare det, der virker i en travl hverdag med familie, job og træning. Det gør det bare så meget nemmere for mig at holde min krop i gang og spise noget lækkert, samtidig med at jeg holder mig sund. For mig er det win win.

Er du blevet fristet til at se nærmere på alle mine ynglingsprodukter, så klik ind HER (reklamelink)

Udgivet i Livsstil, Motion, Sundhed Etiket: , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.