Planlægning af Vintergarderoben

Sponsoreret:

De siger at de næste dage nærmest bliver lune, og vi joker med at efterårsferien i år, skal holdes i vores sommerjakker. Sommeren har været lang og helt igennem fantastisk.
Men det ændrer ikke ved at det er Oktober, og mørkt udenfor når jeg går mine ture med hunden om aftenen. Så uanset at temperaturen er lidt gak, så er det altså tid til planlægning af vintergarderoben – ihvertfald for mine børn.

De store børn
At have en teenager og en preteen i huset kan godt give lidt diskussioner, når jeg mener at de skal have tykke vinterjakker og forede vinterstøvler. Det gider de ikke!
Så jeg bider det i mig, når jeg ser teenageren gå ud af døren i bukser der viser bare ankler og dertil små Vans eller Puma-sko. Støvler er totalt NO GO!

For både min teenagedatter og min preteen-søn gælder det, at jeg allerhelst ville pakke dem godt ind i dynebukser og store, tykke dunjakker – men mine børn har en ret stærk vilje og man skal jo vælge sine kampe, så jeg prøver mig frem med forsigtige kompromiser.

Mindstebarnet
Til gengæld kan jeg glæde mig over at jeg endnu ikke behøver diskutere vintergarderobe med Victoria på 2½. Her bestemmer mor stadigvæk, og her skal jeg heldigvis ikke gå på kompromis.
Så mens vejret ikke helt kan finde ud af om det skal være sommer eller vinter, kan jeg sidde foran computeren og bruge lang tid på at studere alle de skønne flyverdragter der er fremme i år. Og her finder jeg et stort og lækkert udvalgt på www.kids-world.dk.

Sidste år havde Victoria en skøn flyverdragt fra Molo, og den klarede vinteren helt fantastisk. Hun var varm og tør hele vinteren. Så det er især Molo jeg kigger efter igen i år, – og jeg må indrømme at jeg har forelsket mig helt vildt i en skøn model med imiteret pelskant og isbjørne overalt.

Har du også brug for et overblik i Flyverdragt-Junglen, så vil jeg anbefale dig at tjekke ind her
God jagt – og nyd det så længe du får lov at bestemme 🙂

Udgivet i Børnene, Hverdagslivet Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.