Bryllupsform…kageform?!?

REKLAME

Nu er der kun ca. 4 måneder til vores store dag. Vores bryllupsdag.
Alt kan planlægges: Dato, kirke, lokation for festen, mad, musik o.s.v.
Men én ting har jeg lidt svært ved at planlægge – min egen form til dagen.
Som alle andre brides-to-be, drømmer jeg om at se blændende godt ud på min bryllupsdag. Ikke et hår skal sidde forkert og jeg vil dælme ikke bagefter se billeder og ærgre mig over dobbelthager og deller. Under ingen omstændigheder!

Så jeg arbejder på formen.

Jeg har egentlig altid været rigtig glad for fitness. Har brugt adskillige timer og svedt adskillige dråber i diverse fitness-centre, men på en eller anden måde ender jeg altid med at give op og er så fuld af undskyldninger: Det er for dyrt, jeg kan ikke finde tiden, de har ikke nogen spændende holdtræninger… blah blah blah!

Nu har jeg presset mig selv. Jeg har nemlig fået bestilt min drømme-brudekjole hjem – og jeg har bestilt den 1 nummer mindre end det jeg bruger nu. Shit! Nogen gange klapper jeg mig selv på skulderen og siger “Sejt gjort Mig Selv!”, andre gange er jeg helt grædefærdig og har kæmpe mareridt om at jeg ALDRIG kommer i den kjole og ender med at måtte ud og finde en erstatning i sidste øjeblik.
Men jeg ELSKER altså den kjole. Og det SKAL være den – og det skal være den i den størrelse jeg har bestilt. BASTA!

Så nu går det for alvor løs med projekt “bedre form”. Maden har vi ret godt styr på. Vi har prøvet mange forskellige livsstile, men den der virkelig virker for os er LCHF.
Så er der træningen, og for at jeg ikke skal komme med undskyldningerne om tid, penge og kedelige hold, så er jeg nu begyndt at hjemmetræne. Og man kommer virkelig langt med en fitnessmåtte, en træningsbold og en kettlebell. Derudover kan jeg træne sammen med min familie, høre lige præcis den musik jeg allerbedst kan lide og jeg skal ikke ud og spendere et dyrt abonnement hver måned. Og faktisk er mit hjem mit ynglingstræningscenter. Det er let at presse en halv time ind hver dag og jeg skal ikke samtidig have dårlig samvittighed over at gå glip af noget familietid. Det er win win.
Så jeg dyrker fitness med smil på læben, kreerer skønne retter til familien og kommer stille og roligt i bryllupsform. Kom an august måned!

Vil du også have lækkert træningsudstyr, så kan jeg anbefale at du kigger ind på Billig Fitness , ovenikøbet kan du lige nu få 10% på deres shop hvis du bruger rabatkoden EASTER10.

God træning – ude eller hjemme 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret Etiket: , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.