LCHF for hele familien 2

Det kan ind i mellem være noget af en balancegang at lave mad som alle kan lide. Imidlertid lykkes det faktisk meget godt med vores LCHF – livsstil.
Vi ELSKER simpelthen www.lchfhverdag.blogspot.dk, her er opskrifterne sat op, så vi kan søge på lige præcis den type kød vi har lyst til. Oftest laver vi søndag en madplan for den kommende uge og får handlet det hele ind på én gang. Det som altid er at finde i vores skabe er mandler, fløde, creme fraiche, æg, bacon, ost, blomkål, squash og hakkede tomater. Med det som basis kan vi lave alverdens lækre retter.
I “LFCH for hele familien 1” fortalte jeg om børnenes livret: Meatza. Min egen personlige favorit er Italienske Kødboller  – eller som jeg kalder den “Lady og Vagabonden mad”. Denne ret har jeg samtidig indført som “kærestemad”, for jeg synes ærligt talt det er superlækkert og på en eller anden måde også romantisk at sidde og spise dette sammen med kæresten. Måske er det bare idéen om at det er “Lady og Vagabonden mad” 🙂

Forleden så vi programmet “En kur der dur” i fjernsynet. Her blev Low Carb-maden testet og vi fulgte spændt med. Ud af 10 point fik denne kur dog kun 5. Den fungerede ikke helt optimalt for deltagerne. Her hos os får den dog 10 point. Vi har prøvet alverdens ting for at få en sundere livsstil, og intet andet har fungeret så godt og så længe hos os. Jo, jeg savner da ind i mellem at kunne spise brød, men det er faktisk også mit største afsavn. Jeg er kommet til at ELSKE at lave blomkålsmos i stedet for kartoffelmos, squash-spaghetti i stedet for almindelig pasta og squash i skiver i stedet for lasagneplader. Det er jo en vanesag, men når det først er kørt ind, så kører det bare.

Hvis du føler dig inspireret til at prøve LCHF også, så kan jeg anbefale at gå på nettet og læse lidt om grundprincipperne, tjek evt. www.madbanditten.dk, eller alles ven Google 🙂 – Held og lykke

Udgivet i LCHF for hele familien Etiket: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.